Nogomet

Maksimir će biti pun, rasprodane sve ulaznice za dvoboj protiv Chelseaja

Branimir Korać • nedjelja, 04.09.2022.
Maksimir će biti pun, rasprodane sve ulaznice za dvoboj protiv Chelseaja
Foto: FaH

Kao što se i očekivalo, ulaznice za dvoboj između Dinama i Chelseaja lakoćom su rasprodane i više ih nema u slobodnoj prodaji...

Od ranih jutarnjih sati stvoren je veliki red kod stadiona u Maksimiru, a u rano poslijepodne Dinamo je objavio kako su rasprodane sve ulaznice za dvoboj protiv Chelseaja.

S obzirom na upite koji dolaze vezano uz ulaznice, jasno je da su do njih došli samo oni najuporniji, svi oni koji su se premišljali i razmišljali, neće moći pratiti dvoboj s tribina.

Dinamo se oglasio priopćenjem:

Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 1. kola UEFA Lige prvaka Dinamo - Chelsea na stadionu Maksimir u nedjelju oko 14 sati rasprodane ulaznice za sve tribine!

Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime te nisu prenosive. Na ulazima u stadion bit će kontrola ulaznica i osobnih dokumenata.

Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama, a također nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

GODIŠNJE ULAZNICE 2022/23.

Vlasnici godišnjih ulaznica na stadion ulaze s godišnjom ulaznicom. Nije potrebno preuzimanje dodatnih ulaznica na Ticket pointu.

FOTO: HINA/Dario GRZELJ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!