Vodeni sportovi

Ulaznice rasprodane u kratkom roku, tribine Spaladium Arene bit će ispunjene do kraja

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 10.09.2022.
Ulaznice rasprodane u kratkom roku, tribine Spaladium Arene bit će ispunjene do kraja

Hrvatska vaterpolska reprezentacija večeras se s Mađarima bori za zlatno odličje na Europskom prvenstvu u Splitu, a ulaznica u prodaji više nema...

Vrhunac vaterpolske groznice koja je zahvatila cijelu Hrvatsku posebno trese grad pod Marjanom. Na Europskom vaterpolskom prvenstvu u Splitu, ostao je još završni čin u muškoj konkurenciji, a glavnu ulogu igrat će hrvatski vaterpolisti u finalu protiv Mađarske koje počinje u 20:30 sati. Najtraženije ulaznice u Hrvatskoj rasprodane su u rekordnom roku pa će tako Barakude večeras nositi huk s tribina i devet tisuća hrvatskih srca kucat će kao jedno.

Dok nestrpljivo odbrojavamo do večerašnje završnice, u bazen će u 14 sati uskočiti Crna Gora i Gruzija u dvoboju za sedmo mjesto. U 15:30 sučelit će se Grčka i Francuska za petu poziciju. Prvi susret za medalje na rasporedu je u 18 sati kada će se za broncu boriti Španjolska i Italija. U 20:30 iz Spaladium Arene izronit će novi europski vaterpolski prvaci, Hrvatska ili Mađarska. Večernji program u potpunosti će zaokružiti grupa Forum, Zorica Kondža, Alen Nižetić i gost iznenađenja koji vas čekaju u Jana Vodenom gradu. Podsjećamo vas da je ulaznica za utakmicu Hrvatske i Mađarske, ujedno i ulaznica za Jana Vodeni grad.

Uvertira muškom finalnom danju bio je završni dan u ženskoj konkurenciji. Do najvišeg postolja doplivala je reprezentacija Španjolske pobjedivši Grčku s rezultatom 9:6. U utakmici za broncu, Italija je slavila sa 16:13 protiv Nizozemske. Naše Barakudice su pak, zauzele osmo mjesto na Europskom prvenstvu i ostvarile odličan uspjeh, odnosno povijesni rezultat za Hrvatsku.

Spaladium Arena večeras od 20:30 sati, bit će pozornica za borbu dvije vaterpolske velesile: Hrvatsku i Mađarsku. Ljeto u potpunosti ispunjeno s vaterpolom i s najdražom crveno – bijelim kvadratićima ispunjenom kapicom, mjesec dana priprema, brojni treninzi i pripremne utakmice, stat će u večerašnje 32 minute. Ostvarenje je to željenog sna koji je postao stvarnost jer Barakude se bore za europsko zlato pred svojom publikom, u svojoj domovini.

Interes javnosti je toliki da ni dva poljudska stadiona ne bi bila dovoljna da svi dođu do ulaznice. Da bi svi prijatelji hrvatskog vaterpola mogli pratiti veliko finale, zaronite preko ekrana na HRT 2 ili na Sportklub televiziju, odnosno na LEN TV platformu. Sve navijačice i navijače koji dolaze na tribine Spaladium Arene, poželjno je da dođu najkasnije sat vremena prije početka utakmice, odnosno do 19:30.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!