Košarka

Green se ispričao: 'Gledao sam video 15 puta i groznije je nego što sam mislio'

Branimir Korać, HINA • nedjelja, 09.10.2022.
Green se ispričao: 'Gledao sam video 15 puta i groznije je nego što sam mislio'
Foto: EPA

Draymond Green tijekom treninga nije mogao suzdržati svoj temperament i šakom je udario Jordana Poolea. Prgavi Green ispičao se za divljački nasrtaj...

Krilni igrač NBA prvaka Golden State Warriorsa Draymond Green ispričao se suigraču Jordanu Pooleu i njegovoj obitelji, zbog udarca koji mu je zadao u fizičkom obračunu tijekom treninga prije tri dana.

"Prije svega, moji su postupci bili pogrešni. To izaziva ogroman osjećaj posramljenosti. Ne samo kod mene, jer sam ja taj koji je kriv za ono što se dogodilo, nego i zato što se s time sada mora nositi i Jordan, momčad i cijela organizacija", rekao je Green na subotnjoj konferenciji za medije.

"S tim se mora nositi i Jordanova obitelj koja je vidjela video. Njegova majka i njegov otac su vidjeli taj video. Da je moja majka vidjela taj video, znam kako bi se osjećala. Ja sam ga pogledao 15 puta, možda i više, jer kad gledam taj video, pomislim: "Ovo izgleda grozno!" Ovo izgleda groznije nego što sam mislio. To je jadno", rekao je Green i najavio da će se na kraće vrijeme odvojiti od momčadi.

Golden State Warriorsi će u obranu naslov krenuti 18. listopada, kad će u Chase Centeru ugostiti Los Angeles Lakerse, a Green je upitan očekuje li da će biti u momčadi na otvaranju sezone.

"Da, očekujem da ću igrati. Hoću li igrati? To je već druga priča. O tome moramo promisliti. Odgovor na to pitanje je da se moramo ravnati prema osjećaju."

Green je dao svoj značajan doprinos u svakom od četiri naslova koje su Warriorsi osvojili u razdoblju od 2015. do 2022. No, o njegovoj budućnosti u momčadi se već neko vrijeme pojavljuju razne špekuacije, koje su dodatno potaknute Greenovom izjavom da ne očekuje dogovor oko produženja ugovora u skorije vrijeme. No, 32-godišnji košarkaš je odlučno odbacio tezu da je upravo to bio povod za sukob s Pooleom.

"Uvjeravam vas da to nije imalo apsolutno nikakve veze s bilo čim. Ja sam grešno ljudsko biće i mislim da sam napravio veliki posao kako bih ispravio svoje pogreške. Tog dana, kad se to dogodilo, bio sam u lošem mentalnom stanju, zbog toga što sam se bavio nekim stvarima iz mog privatnog života", poručio je Green.

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • x&yzd10.10.2022. u 01:20
    Idiot
    x&yzd