Nogomet

Senzen: 'Stvarno smo im malo dopustili, bili smo opasniji i nagradilo nas je s dva gola'

Branimir Korać • utorak, 11.10.2022.
Senzen: 'Stvarno smo im malo dopustili, bili smo opasniji i nagradilo nas je s dva gola'
Foto: FaH

Dinamo je upisao drugu pobjedu u skupini juniorske Lige prvaka. Svladao je nakon Chelseaja kod kuće i Salzburg, bio je bolji s 2:1...

Trener Dinamovih juniora Ivan Senzen nakon susreta čestitao je svojim igračima koji su bili opasniji i većim dijelom bolji.

"Velike čestitke igračima, odigrali su jako dobru utakmicu. Očekivali smo i pripremali se upravo na ovo, tešku, ali puno bolju utakmicu nego u Austriji. Stvarno smo im malo dopustili, bili smo opasniji i nagradilo nas je s dva gola."

I u prvom dijelu Dinamo je bio bolji iako je Salzburg imao na odmoru vodstvo 1:0.

"S obzirom da je prvo poluvrijeme teklo na način da mi nismo bili lošija ekipa. Trebali smo samo nastaviti raditi ono što smo radili u prvom dijelu, bilo je to dobro, a gubili smo iz naše jedne pogreške. Ja sam vjerovao da će biti u redu jer smo djelovali stvarno dobro. Trebalo je zabiti prvi gol, nakon toga sve je bilo lakše."

Do kraja skupine sada je baš sve otvoreno, skupina je potpšuno izjednačena.

"Skupina je jako teška i zanimljiva. Mislim da jedino u našoj skupini nema stopostotnog, sve je to vrlo blizu. Naredne dvije utakmice opet strašno teške. Teško je prognozirati na kojem ćemo mjestu završiti, ali naravno da se pripremamo i radimo da svladamo protivnika."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!