Tenis

Vekić: 'U zadnjim mečevima počela sam više vjerovati u sebe i isplatilo se'

Branimir Korać • četvrtak, 13.10.2022.
Vekić: 'U zadnjim mečevima počela sam više vjerovati u sebe i isplatilo se'
Foto: EPA

Donna Vekić spojila je nekoliko kvalitetnih mečeva u San Diegu, upisala velike pobjede i došla do četvrtfinala...

Donna Vekić izborila je prolaz u četvrtfinale turnira u San Diegu gdje hjoš uvijek čeka protivnicu. Napokon je uspjela svladati Karolinu Pliškovu koja ju je pobijedila u zadnjih šest međusobnih dvoboja.

"Mislim da se sav naporan rad napokon isplatio. Mislim da sam ovaj tjedan kao i u Tallinnu počela malo više vjerovati u sebe i više tražiti svoje udarce. To je nešto što nisam radila tijekom američke turneje. U meču u New Yorku u važnim poenima nisam dovoljno vjerovala u sebe. To je ono što sam počela raditi u zadnjih nekoliko mečeva i isplatilo se", kaže Donna.

Donna posebno ističe kako se počela bolje kretati i to je bilo od velike pomoći.

"Mislim da mi je kretanje puno bolje nego prije nekoliko mjeseci i svakako se osjećam spremnije. Iza mene su četiri meča i definitivno sam sretna što je stigao jedan slobodan dan."

U četvrtfinalu će igrati protiv Arine Sabalenke ili Sloane Stephens.

"Mislim da će biti jako teško nadigrati Sabalenku ako budem morala igrati protiv nje. Volim gledati Sloane kako igra. Ona je jedna od mojih omiljenih igračica za gledati, prekrasno udara lopticu. Ako ću igrati protiv nje, stvarno ću uživati. Mislim da imam dobar omjer protiv obje igračice".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!