Rukomet

Šoštarić: 'Kriv sam jer sam selekcionirao igračice bez karaktera i bez srca koje razmišljaju samo o sebi'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 23.10.2022.
Šoštarić: 'Kriv sam jer sam selekcionirao igračice bez karaktera i bez srca koje razmišljaju samo o sebi'
Foto: FaH

Rukometašice Lokomotive upisale su novi težak poraz u Ligi prvakinja, u gostima kod Metza visoko su stradale s 38:13...

Nenad Šoštarić bio je vrlo ljut i razočaran nakon teškog poraza Lokomotive u Metzu. Trener Lokosica nije štedio svoje igračice.

"Rekao sam i djevojkama u svlačionici, ponovit ću još jednom. Nažalost, ispali smo ekipa bez karaktera, ekipa bez znanja. Bez karaktera jer apsolutno se nismo potukli u obrani, nismo napravili ništa, one su imale pucački trening. Naše jadne vratarke su na kraju završile na deset posto obrana, dok zahvaljujući onome što je radila obrana Metza protivnice su bile na 58 i posto. I još uz to su nam zabile desetak pogodaka iz kontranapada."

Sve ono što se dogovaralo, nije ostvareno.

"Sastavni dio naše igre je trebao biti zaustavljanje, da nema kontranapada, agresivna igra u obrani i dugački napadi. Ništa od toga nismo ostvarili."

Šoštarić preuzima krivicu na sebe i najavljuje provjetravanje svlačionice.

"Preuzimam krivicu na sebe, ja sam kriv jer sam taj koji je selekcionirao ove igračice, igračice bez karaktera i bez srca koje razmišljaju samo o sebi, a ne o drugima. Vrlo je jednostavno, moramo napraviti čistku u svlačionici i one koje to zaista žele, ostaviti srce na terenu, živjeti za ovaj klub i ovo što mi radimo, s njima nastaviti dalje. Jesu li to djeca od 18 godina ili će tu biti i iskusnih igračica, vidjet ćemo. One koje su si umislile da su velike igračice samo zato što su od nekuda došle i negdje igrale, pozdravit ćemo se s njima i poželjeti im sve najbolje u budućnosti."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!