Nogomet

Marokanac iz Valladolida: 'Možemo se natjecati s bilo kojom reprezentacijom'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 20.11.2022.
Marokanac iz Valladolida: 'Možemo se natjecati s bilo kojom reprezentacijom'
Foto: EPA

Marokanci i dalje drže čvrst gard i vjeruju u svoje mogućnosti, koncentrirani su na to kako iskoristiti svoje jačle i protivničke slabije strane, poručuje Jawad El Yamiq, branič Valladolida...

Marokanska reprezentacija puna je optimizma pred početak Svjetskog prvenstva. Tamošnji mediji pak ne mogu dovoljno naglasiti kako je susret s Hrvatskom "ključan u prvoj fazi natjecanja".

"Svi igrači svjesni su veličine odgovornosti koja im je povjerena i nadaju se pozitivnim rezultatima. Maroko se može natjecati s bilo kojom reprezentacijom. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja i otići daleko u natjecanju", pun je optimizma branič Valladolida Jawad El Yamiq.

Iako je, kaže, fokus ove selekcije na njoj i njenom radu, jednog je protivnika u skupini F ipak istaknuo.

"Fokusirani smo na sebe i ne zanimaju nas rezultati drugih momčadi. Umjesto toga, pokušavamo proučiti njihove jake strane i slabosti. Belgija je jaka momčad, ali nas ne zastrašuje. Spremni smo ravnopravno stajati s bilo kojim protivnikom."

Do susreta s Belgijom marokanci imaju pune ruke posla, čeka ih na otvaranju Svjetskog prvenstva Hrvatska, aktualni svjetski doprvak.

FOTO: EPA/JALAL MORCHIDI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2022.Maroko
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!