Košarka

Cedevita Junior gostuje kod Gorice: 'Malo nas je poremetila pauza, bili smo u dobrom ritmu'

Sportnet, Branimir Korać • utorak, 29.11.2022.
Cedevita Junior gostuje kod Gorice: 'Malo nas je poremetila pauza, bili smo u dobrom ritmu'
Foto: FaH

Cedevita Junior nakon kraće pauze, će u srijedu gostovati kod Gorice u posljednjoj utakmici devetog kola HT Premijer lige.

Utakmica će se odigrati srijedu jer je Gorica imala obaveza u ABA 2 ligi gdje su odigrali tri utakmice u Sarajevu u tjedan dana. Gorica je u te tri utakmice drugog ranga regionalne košarke upisala tri poraza.

U domaćem prvenstvu Gorica se nalazi na posljednjem mjestu ljestvice, nakon osam odigranih utakmica imaju jednu pobjedu i to u prvom kolu protiv Zaboka. Cedevita Junior s druge strane se nalazi u jednom pozitivnom nizu nakon dvije uvjerljive pobjede protiv Šibenke i Dinama. Momčad Damira Mulaomerovića se nalazi na petom mjestu HT Premijer lige s pet pobjeda i tri poraza.

Utakmica je zakazana za srijedu, 30. studenog s početkom u 20 sati u GSD Velika Gorica. Prijenos utakmice će biti na HKS TV.

"Malo nas je poremetila pauza, bili smo u dobrom ritmu nakon pobjede nad Šibenkom i nakon Dinama gdje smo dosta dobro igrali. Pokušali smo se malo odmoriti i regenerati, dečki stvarno dobro treniraju i nadam se da ćemo zadržati taj nivo energije. Ovo je za nas opasna utakmica, naravno Gorica traži svoju drugu pobjedu dok nama treba da nam daje mirnoću u nastavku prvenstva. Gorica ima dosta dobrih individualnih igrača, nije to Gorica od prošle godine, ali su ostavili neki važne igrače u ekipi", najavio je utakmicu trener Cedevite Junior, Damir Mulaomerović.

"Bila je duga pauza za nas, dobro smo trenirali i dobro smo radili tako da smo spremni za ovu utakmicu. Čeka nas dobra ekipa koja igra ABA 2 ligu, sigurno su spremni i imaju dosta iskustva. Mi moramo trčati, igrati agresivno i doći do pobjede", rekao je Saša Ciani.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!