Zimski sportovi

Amerikanka Tennell povela na Pirueti, Cvijanović trenutno 19.

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 08.12.2022.
Amerikanka Tennell povela na Pirueti, Cvijanović trenutno 19.
Foto: FaH

Završen je prvi natjecateljski dan na 54. Zlatnoj pirueti kojoj je domaćin Ledena dvorana Zibel u Sisku. Zatvorio ga je kratki program klizačica gdje je u vodstvu Amerikanka Bradie Tennell sa 68.84 boda ispred sunarodnjakinje Lindsay Thorngren (60.49) i trećeplasirane Nizozemke Lindsay van Zundert (58.66).

Hrvatska reprezentativka Hana Cvijanović sa 44.92 bodova nalazi se trenutno na 19. mjestu među 28 klizačica.

"Nisam zadovoljna kako je sve prošlo, trostruki flip nisam napravila, koji inače mogu, radim ga normalno na treningu, a to je sad već drugo, treće natjecanje na kojem ga nisam napravila pa mi to već malo ide na živce. Tehnička pogreška se dogodila, premalo brzine i to je to. Nisam nezadovoljna kratkim programom, u redu je, ne bih rekla da je sutra u dugom prilika za popravni nego jednostavno klizati najbolje što mogu. Prvi put sam se natjecala u Sisku i led je odličan", rekla je Hana Cvijanović nakon nastupa.

Sutrašnji dan od 11 sati otvorit će ritam ples plesnih parova, od 14:15 na rasporedu je finale sportskih parova, a onda od 17:30 i finale klizačica. Hana Cvijanović nastupa kao 10. od 18:53.

Ulaznica za natjecanje stoji 20 kuna, a možete je kupiti putem web stranice ili na blagajni Ledene dvorane Zibel.

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!