Nogomet

Mateu Lahoz poslan kući nakon kaotičnog dvoboja Nizozemske i Argentine

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 12.12.2022.
Mateu Lahoz poslan kući nakon kaotičnog dvoboja Nizozemske i Argentine
Foto: EPA

Španjolski sudac Mateu Lahoz nije se proslavio u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva i nakon kaosa u susretu između Nizozemske i Argentine poslan je kući...

Mateu Lahoz bio je jedan od kandidata za preostale četiri utakmice na Svjetskom prvenstvu nakon što je Španjolska ispala, ali loše odrađen posao u četvrtfinalu između Nizozemske i Argentine doveo je do toga da je ipak poslan kući.

Mateu Lahoz je u tom susretu i nakon njega podijelio rekordnih 18 žutih kartona, potpuno je ispustio konce utakmice gdje se nije snašao i od prve problematične situacije izgubio kontrolu.

Nakon susreta bilo je mnogo kritika, posebno iz argentinskog tabora, predvodili su ih Lionel Messi i Emiliano Martinez, a na kraju dana Lahoz je ostao bez nagrade i ostanka na Prvenstvu.

"Sudac im je sve dao i to je potpuno okrenulo cijelu situaciju na terenu. Produžio je utakmicu za deset minuta bez ikakvog razloga, samo je htio da zabiju. Taj sudac je lud, arogantan i što god mu kažeš, odmah ti odgovara. Zato što je Španjolska eliminirana, htio je eliminirati nas. Najgori je sudac na Svjetskom prvenstvu, nadam se da nam više nikada neće suditi, nesposoban je", govorio je Martinez.

FOTO: EPA/Mohamed Messara

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2022.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!