Nogomet

Valentino Stepčić postavljen za novog direktora Trofeja labinskih rudara

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 16.01.2023.
Valentino Stepčić postavljen za novog direktora Trofeja labinskih rudara

Nekadašnji igrač hrvatskih prvoligaša Valentino Stepčić našao se u novoj ulozi i preuzeo je funkciju direktora Trofeja labinskih rudara...

Labinski Rudar i ove godine organizira dječji nogometni turnir Trofej labinskih rudara koji će se održati od 8. do 11. lipnja.

S novim ljudima u organizacijskom dijelu turnira, novim idejama, elanom, pozitivnijom energijom uz naglasak na pružanje iskrenog zadovoljstva mladih nogometaša, ali i svih gostiju turnira.

Postavljanjem za direktora turnira Valentina Stepčića, dugogodišnjeg prvoligaškog igrača Rijeke, Zagreba, Istre 1961, postavljeni su i jaki temelji za dugoročno prerastanje turnira u nešto veliko na ponos svih rudara i cijele Labinštine.

Valentino Stepčić kaže: "Veliko hvala ljudima u klubu na povjerenju. Neizmjerno mi je zadovoljstvo biti dio turnira koji će se od 8. do 11. lipnja godine održati u Labinu, Rapcu i Vinežu. Ponosan i uzbuđen, ali vrlo motiviran da uz ovu novu garnituru ljudi organizacijskog turnira, napravimo iskorak od dosadašnjeg nivoa s ciljem prerastanja u jedan od najvećih dječjih turnira u ovoj regiji. Trudit ćemo se pružiti pozitivne trenutke i iskustva u tih par dana prije svega djeci, trenerima, službenim osobama, ali naravno neizbježnim i vrlo bitnim roditeljima kako bi se svi zajedno ugodno osjećali u našem kraju. Stvorit ćemo i osigurati ekipama odlične uvjete za odigravanje utakmica, a sve to uz nadasve prekrasan i poseban smještaj u biseru istočne obale, Rapcu u Kampu Maslinica i njihovim hotelima. Vjerujemo da je ovakav turnir uz naglasak na sportski, natjecateljski dio, pogodan za stvaranje nova prijateljstva i poznanstva svih sudionika, a posebno djece."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometHNLOstale lige
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!