Ostali sportovi

Tom Brady još jednom otišao u mirovinu: 'Ovaj put zauvijek'

Branimir Korać • srijeda, 01.02.2023.
Tom Brady još jednom otišao u mirovinu: 'Ovaj put zauvijek'
Foto: EPA

Nakon što je prošle sezone objavio odlazak u mirovinu pa se ipak odlučio vratiti i odraditi još jednu sezonu, Tom Brady donio je odluku o ponovnom umirovljenju...

Tom Brady još jednom je donio odluku o umirovljenju, ali ovaj put tvrdi kako povratka nema i odluka je konačna.

Brady je karijeru završio u dresu Tampa Bay Buccaneersa među koje je stigao 2020. godine kada mu je istekao ugovor s New England Patriotsima u kojima je odradio cijelu dotadašnju NFL karijeru, čak 20 godina.

Nakon završetka prošle sezone prvi put se umirovio, ali želja za natjecanjem vratila ga je u Buccaneerse svega 40 dana nakon što je objavio kako odlazi u mirovinu.

Postao je ove sezone najstariji quarterback koji je startao u jednoj NFL utakmici, prvi je u povijesti koji je prebacio granicu od 85 tisuća jardi u regularnom dijelu sezone i 100 tisuća jardi ukupno, a u ovoj sezoni pali su i rezultati pa je spojio tri poraza prvi put nakon 2002. godine.

Uspjeli su Bucsi doći do doigravanja, ali tamo su odmah naišli na vrlo dobre Cowboyse koji su slavili s 31:14 i sezona za Bradyja je rano završila.

Sedmerostruki osvajač Super Bowla poručio je na odlasku: "Odmah ću prijeći na stvar: idem u mirovinu. Zauvijek. Znam da je proces bio prilično težak prošli put i kada sam se jutros probudio samo sam pritisnuo snimanje i prvo vas obavijestio. Stvarno, hvala vam puno. Svakome od vas što me podržavate. Moja obitelj, moji prijatelji, moji suigrači, moji konkurenti... Mogao bih nabrajati unedogled, previše ih je. Hvala vam što ste mi omogućili da živim svoj apsolutni san."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!