Nogomet

Capan: 'Moramo uzeti loptu i zagospodariti terenom'

Petar Jenjić • utorak, 07.02.2023.
Capan: 'Moramo uzeti loptu i zagospodariti terenom'

Kapetan juniora Hajduka Marko Capan najavio je utakmicu protiv Šahtara u kojoj neće biti nikakvih tajni i momčad će dati sve od sebe da prođe dalje...

Hajduk će biti domaćin Šahtaru u utakmici Lige prvaka mladih, a susret je najavio i kapetan momčadi Marko Capan za Hajduk Digital TV.

"Sigurno je da nema nikakvih tajni, pripremali smo se dobro cijele pripreme. Treneri skoro svaki dan gledaju kako igraju, danas imamo još završnu analizu."

Dio igrača igrao je i prošle godine protiv Atletica.

"Imamo igrače koji imaju iskustva u ovakvim utakmicama, kao onoj protiv Atletica. Dat ćemo sve od sebe da se ostatak momčadi osjeća dobro i probati izvesti utakmicu u pobjednički smjer. Ovaj put želimo pobjediti i ove godine mislim da imamo šansu. Imali smo i prošle, ali ove vjerujemo da ćemo proći dalje."

Hajduk bi trebao preuzeti inicijativu u sredini terena, ako misli nešto napraviti.

"Moramo biti bolji u sredini terena. Moramo uzeti loptu i zagospodariti terenom. Ako to napravimo, mislim da imamo velike šanse doći do pobjede. Prekidi su naše oružje svaku utakimcu. Još ih danas vježbamo i nadamo se sutra najboljem. Želio bih da navijači dođu u što većem broju. Bolje se osjećamo kad dobijemo potporu s tribina, tako da što više navijača i da budu zadovoljni na kraju utakmice", dodao je Capan.

Utakmica je na rasporedu u srijedu od 18 sati.

FOTO: Hajduk Digital TV

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!