Košarka

Spektakularna razmjena: Kevin Durant odlazi kod Darija Šarića u Sunse

Petar Jenjić • četvrtak, 09.02.2023.
Spektakularna razmjena: Kevin Durant odlazi kod Darija Šarića u Sunse
Foto: EPA

Prema pisanju Adriana Wojnarowskog, velike razmjene odigrat će se u NBA ligi, a između ostalog uključivat će Kevina Duranta i Russella Westbrooka...

Jako puno toga događa se iza kulisa u NBA ligi, a kako javlja ESPN i Adrian Wojnarowski, svjedočit ćemo velikim razmjenama igrača.

Jedna od njih je odlazak Kevina Duranta iz Brooklyn Netsa u redove Phoenix Sunsa koji bi put Brooklyna trebali poslati Mikala Bridgesa, Cama Johnsona, Jaea Crowdera i nezaštićene pickove 2023., 2025., 2027. i 2029. godine.

Uz Duranta, Sunsi bi trebali dobiti T.J. Warrena. Velika NBA zvijezda zatražila je odlazak i novi vlasnik Sunsa Mat Ishbia dogovorio je veliku razmjenu.

Velika razmjena dogodit će se između Los Angeles Lakersa, Minnesota Timberwolvesa i Utah Jazza, također prema pisanju Wojnarowskog.

Lakersi će tako dovesti D'Angela Russella, Malika Beasleyja i Jarreda Vanderbilta, Wolvesi će dobiti Mikea Conleyja, Nickeila Alexandera-Walkera i pickove, dok će u Jazzere preseliti Russell Westbrook, Juan Toscano-Anderson, Damian Jones i top 4 pick Lakersa na draftu 2027. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!