Košarka

Ni sjajni Bojan Bogdanović nije pomogao Pistonsima, Toronto odnio pobjedu

Petar Jenjić • nedjelja, 12.02.2023.
Ni sjajni Bojan Bogdanović nije pomogao Pistonsima, Toronto odnio pobjedu
Foto: EPA

Danas su odigrane dvije utakmice na NBA parketima, a u nama zanimljivijoj Bojan Bogdanović odigrao je odlično, ali to nije pomoglo njegovim Detroit Pistonsima protiv Toronto Raptorsa...

Četvrtu pobjedu u zadnjih pet utakmica upisali su Toronto Raptorsi koji su na domaćem terenu sa 119:118 bili bolji od Detroit Pistonsa.

Jednom kad su Raptorsi preuzeli vodstvo u drugom poluvremenu, do kraja ga nisu ispustili. Imali su 13 koševa viška u posljednjoj četvrtini, ali, unatoč tome, Pistonsi se nisu predavali.

U završnim minutama spustili su se na i tri koša zaostatka, a u zadnjoj sekundi Jaden Ivey tricom je samo ublažio poraz.

Fred Van Vleet s 35 poena i osam dodavanja te Pascal Siakam s 28 koševa i šest asistencija predvodili su Toronto do pobjede.

Sjajan je u redovima Detorita bio Bojan Bogdanović koji je susret zaključio s 33 poena (10/18 iz igre, 3/8 trica, slobodna bacanja 10/11), pet skokova i tri asistencije za 38 minuta u igri.

Boston Celticsi nastavljaju s dobrim izvedbama ove sezone. Do četvrte uzastopne pobjede, a šeste u zadnjih sedam utakmica, stigli su u svom TD Gardenu gdje su svladali Memphis Grizzliese sa 119:109.

Celticse je do pobjede predvodio Derrick White s 23 poena i deset asistencija, dok je Sam Hauser dodao 20 koševa.

Najbolji je kod poraženih bio Ja Morant s 25 poena, Desmond Bane dodao je 18 koševa.

NBA:
Boston Celtics - Memphis Grizzlies 119:109
Toronto Raptors - Detroit Pistons 119:118

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!