Nogomet

Pojačanje na Stanovima, bivši reprezentativac BiH potpisao za Zadar

Petar Jenjić • četvrtak, 02.03.2023.
Pojačanje na Stanovima, bivši reprezentativac BiH potpisao za Zadar
Foto: Kristijan Komarica

HNK Zadar na svojim je službenim stranicama objavio dolazak 30-godišnjeg Gorana Zakarića koji je ranije u karijeri igrao za brojne klubove na ovim prostorima...

Veliko pojačanje stiglo je u redove HNK Zadar koji se na svojim društvenim stranicama pohvalio dolaskom Gorana Zakarića, nekadašnjeg BiH reprezentativca.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+)

Zakarić je 2016. i 2021. godine osvajao naslove prvaka BiH s mostarskim Zrinjskim i Borcem iz Banja Luke. S Partizanom i Željezničarom je osvajao nacionalne Kupove. Dva puta biran je za najboljeg igrača bosanske Premijer lige. Nakon odlaska iz Borca bio je u potrazi za inozemnim angažmanom.

Za seniorsku reprezentaciju BiH upisao je 11 nastupa, a nama je poznat i s HNL travnjaka. Upisao je sedam nastupa za Slaven Belupo i 22 utakmice za Lokomotivu.

"Supruga mi je Zadranka, starija kćerka ide tu u školu, a mlađa je u vrtiću. To je sigurno jedan od razloga. Nisam bio zadovoljan onim što se nudilo pa sam našao zajednički jezik s ljudima iz Zadra. Od ranije sam tu, s momcima sam trenirao zadnjih mjesec dana. To su odlični momci, a svima u klubu sam neizmjerno zahvalan", rekao je Zakarić.

Zadrani se trenutno nalaze na drugom mjestu 3. NL jug s četiri boda iza vodeće Zagore, a četiri više od trećeg Junaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!