Košarka

Luka Šamanić briljirao i dominirao susretom, sin Scottieja Pippena uzeo mu pobjedu

Branimir Korać • petak, 03.03.2023.
Luka Šamanić briljirao i dominirao susretom, sin Scottieja Pippena uzeo mu pobjedu

South Bay Lakersi u NBA G-League ugostili su Maine Celticse i u dramatičnom dvoboju upisali su pobjedu 129:128 unatoč briljantnom nastupu Luke Šamanića...

Maine Celticsi bili su na pragu pobjede protiv South Bay Lakersa, ali ostali su za nijansu prekratko. U zadnjoj sekundi, sa zvukom sirene Scotty Pippen jr. ubacio je za 129:128 i pobjedu Lakersa.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+)

Lakersi su imali i više od 20 poena prednosti da bi Celticsi sjajnom drugom dionicom koju su dobili s 43:25 došli do preokreta, no završnica je ipak pripala Lakersima.

Nije pomogla briljantna predstava Luke Šamanića koji se i dalje potvrđuje kao statistički jedan od najboljih igrača G-League, ovaj put za 36 minuta ubacio je 43 poena (10/13 za dva, 5/8 za tri, 7/8 slobodna) uz sedam skokova, dvije asistencije i bez ijedne izgubljene lopte.

Šamanić je sedam sekundi prije kraja donio Celticsima prednost s linije slobodnih bacanja, ali Lakersi su ipak na kraju slavili.

Uz Šamanića kod Mainea 17 poena uz osam asistencija upisao je Denzel Valentine, a kod Lakersa po 22 poena upisali su Cole Swider i Shaquille Harrison (11 skokova, sedam asistencija), a Scotty Pippen dodao je 20 poena i šest asistencija.

NBA G-League:
South Bay Lakers - Maine Celtics 129:128

FOTO - Petrol Olimpija, Aleš Fevžer

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!