Automoto

Sergio Perez i Fernando Alonso najbrži na prva dva treninga uoči VN Bahreina

HINA, Mihaela Bradovski • petak, 03.03.2023.
Sergio Perez i Fernando Alonso najbrži na prva dva treninga uoči VN Bahreina
Foto: EPA

Prva dva slobodna treninga uoči prve utrke sezone Formule 1 u Bahreinu pripala su Sergiju Perezu i Fernandu Alonsu pri čemu su obojica pokazala odličnu formu uoči nedjeljne utrke...

Meksikanac Sergio Pérez u Red Bullu bio je najbrži u petak na stazi Sakhir na prvom slobodnom treningu za Veliku nagradu Bahraina, prve utrke Svjetskog prvenstva Formule 1.

Igraj na Formulu 1 na SuperSport.hr (18+)

Pérez je gotovo pola sekunde bio brži od dvostrukog svjetskog prvaka Fernanda Alonsa (Aston Martin), dok je treći bio dvostruki prvak Max Verstappen (Red Bull).

Četvrti je s više od sekunde zaostatka za Pérezom bio Britanac Lando Norris (McLaren), dok je Charles Leclerc (Ferrari) bio peti.

Nakon Perez u Red Bullu bio je najbrži na prvom slobodnom treningu, na drugom treningu najbolje vrijeme ostvario je Španjolac Fernando Alonso u Aston Martinu.

Bivši svjetski prvak je ostvario vrijeme 1:30.907. Drugi rezultat drugog treninga ostvario je Nizozemac Max Verstappen u Red Bullu koji je imao 0.169 sekunde zaostatka, dok je treći bio Meksikanac Sergio Perez u Red Bullu sa 0.171 sekunde zaostatka.

Treći slobodni trening je na rasporedu u subotu, kada su i kvalifikacije.

Prva utrka nove sezone Formule 1 je u nedjelju.

FOTO: EPA/CHRISTIAN BRUNA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!