Nogomet

Budimir najavio četvrtfinale Lige prvaka, prodano oko deset tisuća ulaznica

Petar Jenjić • utorak, 14.03.2023.
Budimir najavio četvrtfinale Lige prvaka, prodano oko deset tisuća ulaznica
Foto: FaH

Trener juniora Hajduka Marijan Budimir najavio je utakmicu protiv Borussije Dortmund u četvrtfinalu Lige prvaka mladih. Veliku podršku mladi Hajdukovci dobit će i s tribina...

Pred juniorima Hajduka četvrtfinale je Lige prvaka. Bijeli u srijedu od 18:30 sati gostuju kod Borussije Dortmund, a dvoboj je najavio trener Marijan Budimir.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Igrači jedva čekaju istrčati na teren, pripremili smo se i taktički i mentalno. Velik je ulog, pravi teren, jedan od kultnih stadiona. Bit će dosta navijača, ovo je jedan veliki događaj."

Trener njemačke momčadi Mike Tullberg usporedio je Hajduk s Hibernianom protiv kojeg su igrali ranije u sezoni.

"Tada su igrali s pet nazad, nešto kao i mi protiv Manchester Cityja. Mislim da su nas sigurno dobro proučili, gledali smo njihovih deset utakmica. Teško ih je usporediti s našim ostalim protivnicima, to je jedna fizička momčad, prava seniorska. Direktni su i dobri u tranziciji. Prilagodljivi su i mijenjaju sustave. Bit će zanimljivo."

Nekoliko standardnih igrača nije u pogonu.

"Oni koji su tu su na broju, o izostancima ne volim i ne želim pričati. Ne želimo tražiti opravdanje jer koga nema bez njega se može i mora", dodao je Budimir za Hajduk Digital TV.

Dodajmo i to da je za utakmicu prodano već oko deset tisuća ulaznica, od čega su navijači Hajduka kupili njih četiri tisuće. Takva je situacija bila tijekom današnjeg dana, a do početka susreta bi moglo biti i bolje.

FOTO: HINA/Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!