Nogomet

Perišić: 'Što se dogodi na terenu, to ostaje na terenu'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 27.03.2023.
Perišić: 'Što se dogodi na terenu, to ostaje na terenu'
Foto: FaH

Ivan Perišić najavio je na pressici dvoboj protiv Turske, osvrnuo se na odličnu atmosferu na njihovim stadionima te na svoj konflikt s Andrejom Kramarićem za vrijeme utakmice protiv Walesa...

Press konferenciju pred utakmicu protiv Turske imali su Ivan Perišić i izbornik Zlatko Dalić, a prvi je na pitanja odgovarao veznjak Tottenhama.

Igraj na Turska - Hrvatska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Još dok sam bio dijete, gledao sam Svjetsko prvenstvo koje se igralo u Francuskoj i htio sam jednog dana igrati za reprezentaciju. Do toga sam došao mukotrpnim radom. Izgubili smo dva boda u prvoj utakmici, a sutra je već novi test. Neće nam biti lako, ali Hrvatska se mora postaviti kao favorit i ići na tri boda."

Veliki je izazov pred Hrvatskom kojoj sigurno neće biti lako.

"Kada se izgube dva boda u zadnjoj sekundi, osjećaj nije dobar, ali ništa nije izgubljeno. Ne trebamo stvarati paniku jer ima još utakmica. Nema straha. Turci imaju odličnu momčad, spoj mlađih i iskusnijih igrača. Uvijek imaju dobru atmosferu i to će pokušati iskoristiti."

Pričalo se o konflitku s Andrejom Kramarićem tijekom utakmice.

"Što se dogodi na terenu, to ostaje na terenu. Zaboravi se i ide se dalje, nema smisla o tome govoriti. Kramarić je odigrao odličnu utakmicu. Zabio je gol i namjestio još dvije šanse. Nadam se da će ovdje rezultat biti bolji."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!