Ostali sportovi

Hrgović se vratio iz Londona: 'Joshuu bih nokautirao da mi dođe u ovakvoj formi'

Branimir Korać • utorak, 04.04.2023.
Hrgović se vratio iz Londona: 'Joshuu bih nokautirao da mi dođe u ovakvoj formi'

Filip Hrgović još uvijek čeka protivnika, a u međuvremenu je boravio u Londonu gdje je uživo pratio meč između Anthonyja Joshue i Jermainea Franklina i blago rečeno nije oduševljen izvedbom ove dvojice...

Tko će biti sljedeći protivnik Filipa Hrgovića, još uvijek nije poznato. Međutim čini se kako je završeno s nisko rangiranim boksačima i Filipa čeka novo veliko ime.

Igraj na boksačke mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čekamo da se sve raspetlja oko meča između Usika i Furyja, ne znamo hoće li se dogoditi. Ako se ne dogodi, Usik ima obavezu prema WBA verziji, a to je Daniel Dubois i ako je on u nemogućnosti boksati, onda sam ja sljedeći. Ako tako ne bude, ići ćemo na IBF privremenu titulu, a tu je u vrhu Joshua pa imamo mogućnost s njim se boriti. Visoko je i Wilder, zatim Andy Ruiz, ali s njim su pregovori propali, Kubanac Sanchez, Martin Bakole...", istaknuo je Hrgović za RTL nakon povratka u Hrvatsku.

Hrgović više nije pod ugovorom s braćom Sauerland.

"Ugovor s braćom Sauerland je istekao prošle godine, u međuvremenu pregovaramo o produljenju, ali trenutno sam praktički slobodan."

Što se tiče meča između Joshue i Franklina, nije baš oduševljen.

"Doista su negativni komentari, jako bih volio borbu s njim, ako bi došao u ovakvoj formi mislim da bih ga nokautirao. On i Franklin su skupa bacili oko 800 udaraca, a ja sam u svom prošlom meču bacio preko 700 u svojoj lošoj izvedbi. Mislim da bi ga svi borci iz Top 10 pobijedili ako se ne vrati na one stare staze."

FOTO: Matchroom

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!