Nogomet

Leko potvrdio: Hajdukovi juniori putovat će u Ženevu pojačani za Vuškovića i Pukštasa

Krešimir Milić • subota, 15.04.2023.
Leko potvrdio: Hajdukovi juniori putovat će u Ženevu pojačani za Vuškovića i Pukštasa

Trener Hajduka potvrdio je da će dva standardna prvotimca igrati završnicu Lige prvaka mladih. Hajdukovi juniori polufinale igraju protiv Milana 21. travnja u 18 sati…

Bilo je pod znakom upitnika sve do danas hoće li Hajdukovi juniori dobiti pojačanje u Ženevi za završnicu Lige prvaka mladih. Na putu do polufinala ovog natjecanja, prije nego su postali standardni prvotimci, svoj doprinos dali su Luka Vušković i Rokas Pukštas.

Igraj na Rijeka - Hajduk na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Javna je tajna da bi im značilo da zaigraju sa svojim vršnjacima u završnici, a ta želja će im biti i ispunjena. Kako je trener prve momčadi Ivan Leko najavio pao je dogovor da svi juniori koji participiraju prvoj momčadi idu u Ženevu.

Kao i na gostovanju u Dortmundu, 'bile tiće' očekuje velika podrška s tribina. Baš zbog velikog interesa navijača Hajduka završnica je premještena u Ženevu umjesto prvotno zamišljenog Nyona, a prema posljednjim informacijama hajdukovci su kupili preko tri tisuće karata.

Utakmica polufinala Lige prvaka mladih između Hajduka i Milana je u petak 21. travnja od 18 sati, a finale ovog natjecanja je 24. travnja gdje će se pobjednici susresti s boljim iz para Sporting – AZ Alkmaar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!