Nogomet

Junak Dinamove pobjede: 'Skoro svaku šansu koju dobijem pretvorim u pogodak'

gnkdinamo.hr, Petar Jenjić • srijeda, 19.04.2023.
Junak Dinamove pobjede: 'Skoro svaku šansu koju dobijem pretvorim u pogodak'
Foto: FaH

Trener juniora Dinama Ivan Senzen i četverostruki strijelac Zlatan Koščević prokomentirali su ulazak Modrih u finale Kupa...

Juniori Dinama svladali su vršnjake iz Slaven Belupa sa 6:0 i izborili finale Kupa. zadovoljan ishodom bio je trener Ivan Senzen.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Moram čestitati dečkima na velikoj pobjedi i odličnoj utakmici. Očekivali smo da će se naš protivnik povući i čuvati prostor pred svojim šesnaestercem, no bili smo pametni i strpljivi, u prvom poluvremenu je unatoč dva pogotka to možda moglo i malo bolje, no u drugom nam se sve otvorilo i iskoristili smo svoje brojne šanse."

U finalu ih čeka Lokomotiva.

"Da, mislim da nas čeka jako teška utakmica, Lokomotiva ima sjajne pogone, a za taj susret s nama će vjerojatno povući i neke igrače iz prve momčadi, tako da moramo biti spremni na sve."

U prvenstvu je do kraja ostalo sedam kola, vodite troboj s Hajdukom i Rijekom, još ih čekaju utakmice s oba navedena protivnika.

"Ulazimo vrlo optimistično, kao što sam rekao dečkima, dogurali smo do završnice sezone u poziciji u kojoj odlučujemo sami o sebi i to je najbitnije. Za vikend nas čeka Rijeka, a za manje od mjesec dana idemo u Split na noge Hajduku. To će biti dvije utakmice koje će vrlo vjerojatno sve odlučiti, no mislim da smo spremni na njih."

Junak susreta s četiri gola bio je Zlatan Koščević.

"Dobro smo otvorili utakmicu, dominirali smo od početka do kraja što je i bio plan. Pobjeda je zaslužena, a sad se idemo pripremiti za finale i uzeti titulu. Ide me moram priznati, skoro svaku šansu koju dobijem pretvorim u pogodak, drago mi je zbog toga, i nastavit ću se maksimalno truditi kako bi se moja sjajna forma nastavila."

AUTOR: GNK Dinamo

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!