Ostali sportovi

Alen Babić upisao težak poraz: Poljak ga svladao prekidom već u prvoj rundi

Branimir Korać • subota, 22.04.2023.
Alen Babić upisao težak poraz: Poljak ga svladao prekidom već u prvoj rundi

Alen Babić nije uspio ostvariti cilj i osvojiti WBC-ovu titulu u bridgerweightu. Poljak Lukasz Rozanski svladao ga je tehničkim nokautom već nakon nekih dvije minute borbe...

S velikim očekivanjima zaputio se Alen Babić u Poljsku, mnogi su ga već vidjeli s titulom oko pojasa, ali uslijedio je šok, dogodilo se ono što se baš i nije očekivalo. Iskusni Poljak Lukasz Rozanski uz apsolutnu dominaciju od prve sekunde slavio je prekidom.

Svima je dobro poznat Babićev stil, snažno i beskompromisno od prve sekunde borbe, ali ovdje se našao na novom teritoriju i nije dobro reagirao.

U ovom meču kao da su Babić i protivnik zamijenili uloge, Rozanski je bio taj koji je krenuo punom snagom i bez predaha, zadavao je udarce i vidno iznenađeni Babić nije imao plan B.

Ubrzo je hrvatski boksač završio na podu, nakon toga krenuo je još snažniji napad, nekoliko vrlo jakih udaraca pogodilo je Babića koji je bio vidno uzdrman i na rubu novog pada te je sudac u ringu prekinuo mučenje.

Poljak apsolutno zasluženo i bez najmanje ogrebotine odlazi do pobjede i titule. Alen babić nije bio u svom najboljem izdanju, protivnik ga je iznenadio i nije pokazao baš ništa.

Ovakvim raspletom najviše razočaran bit će upravo Babić jer nije uspio pokazati ono što je želio pokazati.

Boks, WBC titula:
Lukasz Rozanski (Poljska) - Alen Babić (Hrvatska) TKO prva runda

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!