Ostali sportovi

Marjan izdominirao na prvenstvu Hrvatske, prvaci su u svim mlađm kategorijama

Sportnet, Krešimir Milić • ponedjeljak, 22.05.2023.
Marjan izdominirao na prvenstvu Hrvatske, prvaci su u svim mlađm kategorijama

Osvojili su 42 medalje na natjecanju mlađih kadeta, kadeta i mlađih seniora u Ivanjoj Reki. Ukupno je nastupilo 539 sportaša...

Proteklog vikenda u Ivanjoj Reki održalo se prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete, kadete i mlađe seniore u taekwondou. Ukupno je nastupilo 539 sportaša, od čega su 224 bili mlađi kadeti, 211 kadeti i 104 mlađa seniora.

Ove godine je Savez odlučio prvi puta održati prvenstvo po novim visinsko-težinskim pravilima za kadete i mlađe kadete, a ovo natjecanje je bilo i treći kriterijski turnir za ulazak u reprezentaciju Hrvatske.

Najbolje rezultate ostvario je splitski TK Marjan koji je dominirao u svim kategorijama i osvojio prvo mjesto te se okitio s 42 medalje. U ukupnom poretku kadetskog prvenstva Marjan je završio na prvom mjestu sa 66 bodova, a prate ih Ion (51) i Medvedgrad (36). U kategoriji mlađih kadeta Marjan je osvojio 101 bod, a slijedi ih Medvedgrad s 53 i Omega s 35.

Izdominirali su Splićani i kategoriju mlađih seniora sa 70 bodova, a na drugom mjestu završila je Banija Pandas s 22, a Ion na trećem s bodom manje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!