Nogomet

Bounou: 'Znao sam da moram ostati miran, već sam imao slično iskustvo'

Branimir Korać • četvrtak, 01.06.2023.
Bounou: 'Znao sam da moram ostati miran, već sam imao slično iskustvo'
Foto: EPA

Sevilla je u finalu Europske lige boljim raspucavanjem s 11 metara uzela trofej pobjednika protiv Rome. Jedan od Sevillinih junaka bio je Yassine Bounou...

Sevilla se definitivno podigla, iza nje je sezona u kojoj je imala puno i uspona i padova, a zaključena je osvajanjem trofej. U finalu Europske lige svladana je Roma.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bio je to potpuno izjednačen, naporan i intenzivan dvoboj koji je okončan ipak povoljno za Sevillu. Yassine Bounou tijekom susreta bio je dobar, upisao nekoliko vrijednih obrana, a dugo će pamtiti onu u raspucavanju kada je zaustavio pokušaj Gianluce Mancinija i Sevilli otvorio put prema trofeju.

"Već sam prošao kroz ovakve trenutke, imao sam slično iskustvo i znao sam da moram ostati miran. Bila je ovo godina s puno emocija, Svjetsko prvenstvo, zatim Sevilla, znao sam da moram ostati koncentriran", kaže Bounou.

Bounou je u dresu Maroka na Svjetskom prvenstvu također u raspucavanju eliminirao Španjolsku u meču u kojem je bio također pod velikim pritiskom.

"Čestitam svima, sjećam se svih koji su mi pružali podršku od obitelji, suigrača, prijatelja. Ovo je fantastična večer."

FOTO: EPA/Zsolt Czegledi

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!