Nogomet

Bjeličin Trabzonspor uvjerljivo do treće pobjede u nizu

Petar Jenjić • subota, 03.06.2023.
Bjeličin Trabzonspor uvjerljivo do treće pobjede u nizu
Foto: Daniel Kasap/HINA

Nogometaši Trabzonspora upisali su pobjedu u 37. kolu turskog prvenstva. Na domaćem terenu bili su uvjerljivi protiv Alanyaspora rezultatom 5:1...

Do treće uzastopne pobjede, a četvrte u zadnjih pet utakmica, stigao je Trabzonspor koji je na domaćem terenu bio bolji od Alanyaspora s visokih 4:1. Momčadi Nenada Bjelice ovo je 17. pobjeda sezone.

Igraj na utakmice turskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bolje su u susret krenuli gosti koji su u 14. minuti poveli preko Umuta Gunesa, ali uslijedio je preokret i potop. Započeo ga je u 18. minuti pogotkom Trezeguet, a pet minuta kasnije Alanyaspor je ostao s igračem manje nakon isključenja Fatiha Aksoya.

Do kraja prvog poluvremena domaćin je postigao još tri pogotka. Prvo je iz penala zabio Marek Hamšik, nakon čega su poentiralo još Anastasios Bakasetas i Jens Stryger Larsen.

U drugom poluvremenu Trabzonspor je morao tek odraditi posao do kraja. U 58. minuti stigao je i peti gol, a zabio ga je Umut Bozok, treći u zadnja dva kola.

Uoči posljednjeg, 38. kola, Bjeličina momčad ima 57 osvojenih bodova, a sljedeći vikend gostovat će kod Basakšehira na smiraju sezone.

Super lig, 37. kolo:
Trabzonspor - Alanyaspor 5:1

FOTO: HINA/Daniel Kasap

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!