Košarka

Službena potvrda: Milwaukee Bucksi dobili novog trenera

HINA, Petar Jenjić • utorak, 06.06.2023.
Službena potvrda: Milwaukee Bucksi dobili novog trenera
Foto: EPA

Milwaukee Bucksi dobili su novog trenera. Na svojim društvenim mrežama objavili su da je za momčad potpisao dosadašnji pomoćnik Toronto Raptorsa Adrian Griffin kojem će to biti prvi samostalan posao...

Ono o čemu se ranije pisalo u medijima, dobilo je službenu potvrdu. NBA momčad iz Milwaukeeja objavila je da je novi trener momčadi 48-godišnji Adrian Griffin, dosadašnji pomoćni trener Toronta.

Igraj na Miami Heat - Denver Nuggets na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Griffin će na toj dužnosti zamijeniti Mikea Budenholzera koji je klub napustio nakon ispadanja Bucksa u prvom krugu doigravanja.

Tijekom regularnog dijela sezone Milwaukee je ostvario najbolji omjer u cijeloj ligi, ali je zapeo već na prvoj prepreci Istočne konferencije. Bolji je bio Miami koji trenutačno protiv Denvera igra finalnu seriju.

Tijekom igračke karijere nastupao je za: Boston, Dallas, Houston, Chicago i Seattle, dok je trenersku karijeru počeo kao pomoćnik u Milwaukeeju od 2008. do 2010. godine.

Potom je kao pomoćnik radio u Chicagu, Orlandu, Oklahoma Cityju i na kraju u Torontu gdje je boravio od 2018. godine. Sada je dobio prvi samostalni posao i pokušat će klub vratiti na poziciju gdje je bio 2021. godine, prvak NBA lige.

FOTO: EPA/KAMIL KRZACZYNSKI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!