Nogomet

Beljo: 'Bit će nam jako teško, oni igraju doma, međutim, i nas će se nešto pitati'

Petar Jenjić • nedjelja, 11.06.2023.
Beljo: 'Bit će nam jako teško, oni igraju doma, međutim, i nas će se nešto pitati'
Foto: Pixsell

Dion Drena Beljo i Josip Šutalo danas su bili na press konferenciji za medije uoči odlaska Vatrenih prema Nizozemskoj i završnici Lige nacija. Ozljeda Gvardiola i odlazak Livaje otvorilo je priliku napadaču Augsburga...

Priliku u A reprezentaciji dobio je Dion Drena Beljo koji je stigao umjesto ozlijeđenog Joška Gvardiola. Upravo je on bio danas na press konferenciji.

Igraj na Nizozemska - Hrvatska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Drago mi je što sam pozvan, dat ću sve od sebe. Žao mi je zbog Gvardiola i njegove ozljede, ali to je nažalost dio nogometa. Drago mi je na dobivenim pohvale od suigrača, iznenadilo me koliko su to sve jednostavni ljudi, iako se radi o velikim igračima i trenerima. Nitko nije iznad nikoga, odlično su me prihvatili od Luke Modrića, Matea Kovačića i ostalih, sve pohvale svima."

Protivnik u polufinalu je Nizozemska.

"Nizozemci su skloni rizicima u posljednjoj liniji, možemo biti opasni u kontrama i polukontrama i tu im možemo zaprijetiti. Protiv De Ligta sam igrao kad smo igrali protiv Bayerna, cijela Nizozemska je vrhunska. Bit će nam jako teško, oni igraju doma, međutim, i nas će se nešto pitati. Dolazimo puni želje i volje."

Beljo je iz Osijeka otišao u Augsburg.

"Nije bilo lako otići iz HNL-a u Bundesligu, ne mogu reći da nisam zadovoljan jer mislim da sam pomogao ekipi. U sljedećoj se sezoni nadam da ću biti bolji."

Jedan poseban poklon dobio je na jedan rođendan.

"Istina, za 17. rođendan dobio sam Modrićev dres, nestvarno je što ćemo sada dijeliti svlačionicu."

Uz Belju, s medijima je razgovarao i Josip Šutalo.

"Žao mi je zbog Joškove ozljede, ali mi moramo nastaviti ići naprijed. To je nogomet, ne znam tko će igrati, a na izborniku je kako će odlučiti. Svi smo spremni, svi možemo odigrati na visokoj razini. Gvardiol ima veliku kvalitetu, no koga nema, bez njega se može. I Erlić i ja smo upoznati s velikim utakmicama, dobro smo se slagali."

Pisalo se o eventualnom interesu Arsenala.

"Ništa ne čitam, kada dođe vrijeme za transfer, onda ćemo razgovarati o tome", dodao je Šutalo.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!