Ostali sportovi

Hrvatski odbojkaši protiv Sjeverne Makedonije traže prvu ovogodišnju pobjedu u Zlatnoj ligi

Sportnet, Branimir Korać • utorak, 13.06.2023.
Hrvatski odbojkaši protiv Sjeverne Makedonije traže prvu ovogodišnju pobjedu u Zlatnoj ligi

Hrvatski odbojkaški reprezentativci sutra igraju drugu utakmicu Zlatne europske lige pred domaćom publikom u Zadru. Snage će 14. lipnja u 20 sati u ŠC Višnjik, odmjeriti protiv reprezentacije Sjeverne Makedonije...

Reprezentativci Ivan Zeljković, Hrvoje Pervan i Bernard Bakonji otkrivaju uzbuđenje i emocije koje osjećaju nadolazećem susretu pred domaćom publikom.

Igraj na odbojkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"O Makedoncima mogu reći da ih dobro poznajemo. Oni su ozbiljna i iskusna momčad. Njihov najbolji igrač je Georgijev i na njega moramo posebno paziti. Mene veseli naš mali napredak koji se ipak vidi iz utakmice u utakmicu. Nadam se da ćemo u srijedu taj progres okruniti prvom pobjedom u Zlatnoj europskoj ligi. Imamo dosta ozljeda na ključnim pozicijama u ekipi i to bi nam mogao biti mali problem. No, do Final Foura bit ćemo kompletni i zdravi", istaknuo je Zeljković.

Grupna faza Zlatne europske lige igra se do nedjelje 18. lipnja kada će Hrvatska u 20 sati odmjeriti snage s Belgijom, a potom u subotu 24. i nedjelju, 25. lipnja slijedi Final Four koji je našim reprezentativcima iznimno važan jer nosi priliku za promaknuće u prestižni VNL.

"Prvu utakmicu Zlatne europske lige u gostima kod Makedonije izgubili smo 3:2, bila je velika borba, nadam se da ćemo im sada uzvratiti za taj poraz. Oni su iskusna ekipa koja na svakoj poziciji ima kvalitetne igrače, koji igraju u jakim stranim klubovima. Očekujemo jaku i tešku utakmicu", zaključio je Hrvoje Pervan dok je Bernard Bakonji pozvao sve da ih podrže u nadolazećem susretu: "Odbojka je jako zanimljiv i dinamičan sport. Mi ćemo dati svoj maksimum i opravdati naša očekivanja, stoga dođite i podržite nas."

Ulaznice za uzbudljive odbojkaške susrete u Zadru mogu se kupiti u sustavu Eventim.hr te na blagajni ŠC Višnjik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!