Nogomet

AS: 'Hrvatska je tvrda poput čokolade iz stražnjeg dijela hladnjaka'

Branimir Korać • četvrtak, 15.06.2023.
AS: 'Hrvatska je tvrda poput čokolade iz stražnjeg dijela hladnjaka'
Foto: FaH

Pohvale Hrvatskoj nižu se sa svih strana svijeta, a AS je slikovito objasnio koliko je Hrvatska neugodan i težak protivnik...

Nizozemska je pala u Rotterdamu i Hrvatska je potvrdila priče dijela stručnjaka kako je u ovom susretu ona blagi favorit. Još jednom je pokazala karakter i ono nešto više od protivnika.

Igraj na utakmice Lige nacija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Hrvatska je još jednom pokazala koliko ju je teško pobijediti, tvrda je poput čokolade iz stražnjeg dijela hladnjaka, protivnik kojeg je gotovo nemoguće pobijediti. Također me podsjeća na televizijske emisije o prirodi, gledajući kako čaplja daje sve od sebe da ugrize i probije svoj put u sočne komadiće kornjače na obali jezera. Kornjača se skupila u svojoj ljusci, čaplja na kraju odustane i samo odleti. Pa Hrvatska je nogometni ekvivalent", piše AS i dodaje:

"Luka Modrić je i dalje slao lopte s neviđenom preciznošću dok je sudac već gledao kako odsvirati kraj i otići kući na tuširanje. Kakva izdržljivost veterana! Presudila je klupa, funkcionirali su i plan B, C i D, a nizozemska klupa nije imala nikakav utjecaj. Zaslužena pobjeda Hrvatske, Nizozemska je na kraju u potpunosti ostala bez snage, fizičke i mentalne."

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!