Košarka

12-godišnji Toni Garma potpisao za Real Madrid: 'Mali, nemoj zaboraviti što si obećao treneru'

Petar Jenjić • petak, 23.06.2023.
12-godišnji Toni Garma potpisao za Real Madrid: 'Mali, nemoj zaboraviti što si obećao treneru'
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

MKK Novi Zagreb objavio je na svojim stranicama da je 12-godišnji Toni Garma novi igrač Real Madrida. Prije dva i pol mjeseca oduševio je na U-13 turniru, a sada je stigao i potpis...

Kao što se ranije najavljivalo, 12-godišnji Toni Garma potpisao je za Real Madrid, objavio je njegov klub MKK Novi Zagreb na svojim društvenim mrežama.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Podsjetimo, Garma je kao član zagrebačkog kluba, prije dva i pol mjeseca, igrao za Real Madrid na Torneig FIBA Castelldefels U-13 turniru, najznačajnijem u ovom uzrastu u Španjolskoj.

Stigao je kao gost i sve oduševio, momčad je osvojila drugo mjesto, a u finalu je poražena od Barcelone. Bio je najbolji strijelac turnira sa 170 poena u šest odigranih utakmica, a isto tako, posebno vrijedi izdvojiti da je u jednoj utakmici postavio rekord natjecanja s čak 57 ubačenih poena.

"Mali, nemoj zaboraviti što si obećao treneru, znam da svoje dečke zaboraviti nećeš nikada, a u njima i svima nama ćeš uvijek imati najveće moguće navijače. Nemoj nikada dopustiti nikome da ti odreže krila, sve si sam zaradio do sada, sve ćeš sam zaraditi i dalje", napisali su između ostalog iz kluba.

FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!