Tenis

Ćirić-Bagarić i Bošković uspješne na startu turnira u Srbiji i Italiji

Petar Jenjić • utorak, 27.06.2023.
Ćirić-Bagarić i Bošković uspješne na startu turnira u Srbiji i Italiji
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Lucija Ćirić-Bagarić i Lea Bošković uspješno su krenule na turnirima u Srbiji i Italiji. Obje tenisačice upisale su pobjede bez izgubljenog seta...

Uspješan start na ITF turniru srpskog Prokuplja, čije je održavanje prebačeno u Kursumlijsku Banju, imala je Lea Bošković koja je za protivnicu imala Elenu-Teodoru Cadar iz Rumunjske.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bošković je upisala pobjedu sa 7:6, 6:1 nakon jednog sata i 35 minuta provedenih na terenu. Bio im je ovo prvi međusobni dvoboj, a hrvatska tenisačica u sljedećoj rundi igra protiv bolje iz meča Julie Struplova - Denislava Gluškova.

Pobjedu u prvom kolu upisala je Lucija Ćirić-Bagarić koja nastupa na turniru u Tarvisiju. U prvom je kolu bila bolja od domaće predstavnice Eleonore Alvisi koja je prošla kvalifikacije.

Hrvatska tenisačica slavila je sa 6:1, 6:2 nakon jednog sata i 13 minuta provedenih na terenu, a u drugom kolu igrat će protiv bolje iz dvoboja Alexandre Ignatik i Dilette Cherubini.

Dodajmo i to da je meč Petre Marčinko protiv Anete Laboutkove prebačen za sutra ujutro. Hrvatska tenisačica imala je vodstvo od 3:1 u prvom setu kada je dvoboj prekinut.

ITF Kursumlijska Banja, 1. kolo:
Lea Bošković - Elena-Teodora Cadar 7:6, 6:1

ITF Tarvisio, 1. kolo:
Lucija Ćirić-Bagarić - Eleonora Alvisi 6:1, 6:2
Petra Marčinko - Aneta Laboutkova 3:1, odgođen za sutra

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!