Ostali sportovi

Bolanča poražena u osmini finala, Dankinja prošla dalje

HINA, Petar Jenjić • utorak, 27.06.2023.
Bolanča poražena u osmini finala, Dankinja prošla dalje
Foto: Pixsell

Dea Bolanča nije se plasirala u četvrtfinale Europskih igara u kategoriji do 57 kilograma. Bolja je od nje bila Dankinja Melissa Juvonen Mortensen...

Hrvatska boksačica Dea Bolanča poražena je u borbi osmine finala, u kategoriji do 57 kilograma, na Europskim igrama koje se održavaju u Poljskoj.

Igraj na utakmice U-21 EP-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Od Bolanče je bolja bila danska predstavnica Melissa Juvonen Mortensen s 5-0. Bio je to drugi poraz za hrvatski boks u utorak, na Igrama, jer je ranije istim rezultatom poražen Petar Krešimir Knežević u kategoriji do 71 kilograma. Njega je svladao Francuz Makan-Vie Traore.

U srijedu će troje hrvatskih predstavnika imati četvrtfinalne borbe. Prva će u ring Sara Beram u kategoriji do 60 kilograma, a njena suparnica bit će Srpkinja Natalia Shadrina. Ta je borba predviđena u 13:30 sati.

U 15:15 sati četvrtfinalni meč u kategoriji do 80 kilograma ima Gabrijel Veočića, a na putu prema polufinalu mu stoji Estonac Stiven Aas. Potom od 15:45 sati Marko Čalić u kategoriji do 92kg ima zakazani četvrtfinalni dvoboj protiv Irca Jacka Marlyja.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!