Košarka

Osmi uzastopni poraz Ivane Dojkić i Storma, Las Vegas Aces do 20. pobjede

Mihaela Bradovski • petak, 21.07.2023.
Osmi uzastopni poraz Ivane Dojkić i Storma, Las Vegas Aces do 20. pobjede

U dvoboju najlošije i najbolje ekipe WNBA-a ove sezone, iznenađenja nije bilo. Las Vegas Aces glatko je slavio protiv Seattle Storma…

Seattle Storm nikako ne može biti zadovoljan ovom sezonom. Upisan je novi poraz, čak osmi u nizu i Seattle je zabetoniran za dno ljestvice sa svega četiri pobjede ove sezone.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Novi poraz Storm je upisao u noćašnjem dvoboju protiv Las Vegas Acesa što je u konačnici bio i očekivan rezultat. Za razliku od Storma koji ima vrlo lošu sezonu, Aces je u potpuno suprotnom ritmu i ima čak 20 pobjeda u 22 susreta.

U ovom susretu nije bilo nikakve dvojbe, Aces je držao susret u potpunosti pod kontrolom, održavao je vodstvo koje je s vremenom samo raslo.

U pobjedničkom sastavu Aja Wilson ubacila je 23 poena uz 15 skokova, Jackie Young dodala je 22 poena i osam skokova, a Kelsey Plum 20 poena uz šest asistencija.

Kod Storma Jewell Loyd upisala je 12 poena, šest skokova i šest asistencija, a 12 poena i sedam skokova dodala je Ezi Magbegor. Ivana Dojkić za 21 minutu upisala je osam poena.

WNBA:
Seattle Storm – Las Vegas Aces 63:79

FOTO: fiba.basketball

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!