Nogomet

Trener Feyenoorda: 'Ivanušec nam je jako zanimljiv igrač'

Petar Jenjić • nedjelja, 09.07.2023.
Trener Feyenoorda: 'Ivanušec nam je jako zanimljiv igrač'
Foto: FaH

Trener Feyenoorda Arne Sloot izjavio je da je Luka Ivanušec jako zanimljiv igrač, ali da trebaju vidjeti je li njegov doalzak izvediv. Pitanje je hoće li nizozemski klub postići dogovor s Dinamom oko cijene...

Luka Ivanušec uskoro bi se mogao vratiti na stadion De Kuip, na kojem je prije dva tjedna s Hrvatskom osvojio srebro u Ligi nacija. Naime, Feyenoord je ozbiljno zagrizao za njegove usluge i želi ga dovesti iz Dinama.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon odličnog proljeća u redovima Dinama, Ivanušec se vratio u uži krug reprezentacije, a pohvalio ga je i trener spomenute momčadi Arne Slot.

"On nam je jako zanimljiv igrač, vidjet ćemo je li nam njegov dolazak izvediv", rekao je trener aktualnog nizozemskog prvaka koji je proteklu sezonu po 16. put zaključio kao najbolji u Eredivisie.

Prema Transfermarktu hrvatski nogometaš vrijedi 12 milijuna eura, no iz nizozemskog kluba nisu spremni toliko platiti i nadaju se da će uspjeti spustiti cijenu. Navodi se iznos od osam milijuna, no teško je povjerovati da će vodstvo hrvatskog prvaka pustiti jednog od najboljih igrača za te novce.

Foto: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!