Nogomet

Oršić se ozlijedio na pripremama, klupski liječnik otkrio kad će znati težinu ozljede

Krešimir Milić • nedjelja, 23.07.2023.
Oršić se ozlijedio na pripremama, klupski liječnik otkrio kad će znati težinu ozljede
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Pao je na travnjak nakon duela sa suigračem na treningu u slovenskom Kranju. Prve informacije govore kako se radi o ozljedi koljena…

Nakon neuspješne avanture u engleskom Southamptonu, Mislav Oršić ovog ljeta postao je igrač turskog Trabzonspora. Stigao je u turski klub kao želja trenera Nenada Bjelice s kojim se ponovno spojio nakon dobre suradnje u Dinamu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ipak, čini se da će njihova nova suradnja biti neko vrijeme u neizvjesnosti nakon što se Oršić ozlijedio na današnjem treningu. Tijekom pripremnog treninga u slovenskom Kranju ostao je Oršić ležati na travnjaku nakon jednog duela sa suigračem Hakanom Yesilom.

Yesil ga je srušio s leđa, a Oršić je pao nezgodno i po prvim informacijama ozlijedio koljeno. Odmah nakon pada Oršiću je pružena i liječnička pomoć, a s terena je izašao u golf-vozilu.

Na tu temu oglasio se i službeno Trabazonspor. Naime u ime kluba liječnik Ahmet Besir otkrio je kad će znati više o Oršićevoj ozljedi.

"Naš liječnički tim započeo je liječenje našeg Mislava Oršića koji se ozlijedio na današnjem treningu. Njegova situacija bit će jasna nakon magnetske rezonance koja će biti napravljena sutra", kazao je klupski liječnik u službenoj izjavi.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!