Nogomet

Rendulić uvjeren u pobjedu protiv Slovana: 'Neće nam biti lako, ali svjesni smo svoje kvalitete'

Branimir Korać, HINA • ponedjeljak, 24.07.2023.
Rendulić uvjeren u pobjedu protiv Slovana: 'Neće nam biti lako, ali svjesni smo svoje kvalitete'
Foto: Pixsell

Trener HŠK Zrinjskog, hrvatski stručnjak Krunoslav Rendulić izrazio je u ponedjeljak očekivanje da će njegova momčad uspjeti pobijediti slovačkog prvaka, momčad Slovana u prvoj utakmici ogledu drugoga pretkola Lige prvaka koji se igra u Mostaru i u kojemu vlada neviđena nogometna euforija.

Još u subotu za 20 minuta bilo je rasprodano svih 4600 ulaznica koliko je mostarska momčad tiskala za ovaj susret, a kapacitet stadiona je smanjen zbog radova.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Obzirom na zanimanje, uvjeren sam da bi stadion bio rasprodan i da je dvostruko veći i ostaje žal što to nije tako, ali takve su okolnosti", rekao je Rendulić na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak u prostorijama HŠK Zrinjskog.

Ocijenio je kako je momčad Slovana daleko bolja od armenskog Urartua koju su pobijedili nakon produžetaka i izvođenja jedanaesteraca u prvome pretkolu Lige prvaka.

Očekuje pobjedu protiv Slovana u prvome susretu koji se igra u Mostaru od 21.00 sati.

"Očekivanja su da pokažemo dobru igru i ostvarimo pobjedu. Čvrsti su, organizirani i disciplinirani, puna kvalitete pa nam neće biti nimalo lako, ali smo svjesni svoje kvalitete i želimo pobijediti", istaknuo je trener prvaka Bosne i Hercegovine.

Plemiće je momčad iz Slovačke prošle godine izbacila u play-offu Konferencijske lige.

U redovima Zrinjskog za ovaj susret vraćaju se krilni napadač Ivan Jukić i branič Slobodan Jakovljević. U bosanskohercegovačkom prvaku nastupa osam hrvatskih igrača.

Ako Zrinjski izbaci slovačku momčad, sastav Krunoslava Rendulića igrat će u trećem kolu kvalifikacija protiv boljeg iz ogleda Šerif (Moldavija) – Maccabi Haifa (Izrael).

Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!