Nogomet

Ivanušec pred uzvrat s Astanom: 'Opreza nikad dosta'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 31.07.2023.
Ivanušec pred uzvrat s Astanom: 'Opreza nikad dosta'
Foto: FaH

Igrač Dinama Luka Ivanušec razgovarao je s medijima uoči puta u Kazhastan na uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv Astane. Modri su spremni na novi izazov i neće dvoboju pristupiti opuštenije, unatoč visokoj pobjedu u prvom dvoboju...

Pred nogometašima Dinama uzvratna je utakmica drugog pretkola Lige prvaka protiv Astane. Modri su nakon visoke pobjede pred svojim navijačima krenuli put Kazahstana po potvrdu prolaska.

Igraj na Astana - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Možemo biti opušteniji, ali trebamo biti oprezni, toga nikad dosta. Krećemo i dva dana ranije, bit ćemo spremni. Od Dinama se traži i da u Europi i u prvenstvu ide po pobjede. Motivirani smo svaku utakmicu. Porazom smo krenuli u sezonu i jako je bilo važno u Puli uzeti bodove", rekao je jedan od istaknutijih pojedinaca momčadi Luka Ivanušec.

Nakon Astane i pobjede od 4:0, Istra 1961 pala je 3:0.

"Pokazali smo da smo ozbiljna momčad, ima igrača koji su se dobro uklopili. Puno je putovanja, puno se trošimo, ali imamo širok roster i za sada to izgleda jako dobro. Svojim ulaskom u sezonu sam zadovoljan, imam četiri gola i asistencije. Pridonosim ekipi i to je najvažnije."

Uzvrat se igra u srijedu od 16 sati.

FOTO: HINA/Damir Senčar

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!