Košarka

Potvrđeno: Karl-Anthony Towns igrat će za Dominikansku Republiku na Svjetskom prvenstvu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 31.07.2023.
Potvrđeno: Karl-Anthony Towns igrat će za Dominikansku Republiku na Svjetskom prvenstvu
Foto: EPA

Zvijezda Minnesota Timberwolvesa Karl-Anthony Towns nastupit će na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Towns neće nastupati za SAD nego za Dominikansku Republiku...

Dominikanska Republika bit će na Svjetskom prvenstvu jača za NBA zvijezdu Karl-Anthonyja Townsa koji je potvrdio kako će nastupiti za ovu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu koje počinje krajem sljedećeg mjeseca.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"S velikim ponosom mogu potvrditi kako ću ovog ljeta ponovno nositi dres moje Dominikanske Republike. Za mene je to uvijek bilo više od sporta, predstavljati domovinu moje majke, moju Dominikansku Republiku", poručio je Towns.

Towns je dodao kako jedva čeka početak Svjetskog prvenstva na kojem ipak neće biti niza velikih igrača koji su otkazali nastupe u dresu svojih reprezentacija.

Tako je Srbija ostala bez Nikole Jokića, SAD je imao veliki broj onih koji nisu bili raspoloženi za radno ljeto, a još uvijek nije posve jasna situacija s Giannisom Antetokounmpom.

Svjetsko prvenstvo održava se od 25. kolovoza do 10. rujna, a domaćini su Filipini, Japan i Indonezija. Dominikanska Republika igrat će u skupini A s Angolom, Filipinima i Italijom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!