Ostali sportovi

Izbornik nakon pobjede protiv Njemica: 'Težak protivnik, ali znali smo što očekivati'

Sportnet, Branimir Korać • utorak, 01.08.2023.
Izbornik nakon pobjede protiv Njemica: 'Težak protivnik, ali znali smo što očekivati'

Hrvatska juniorska reprezentacija pobjedom je startala na Svjetskom U-19 prvenstvu koje zajednički organiziraju Hrvatska i Mađarska...

U skupini B, koje se igra u Osijeku, Hrvatska je s 3:0 (16, 16, 22) pobijedila Njemačku u prvom kolu, revanširavši im se tako za nedavni poraz od 1:3 na nedavnom EYOF-u u Mariboru.

Igraj na odbojkaške mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Izbornik hrvatske reprezentacije Saša Ivanišević nakon susreta je rekao: "Čestitke djevojkama na pobjedi. Težak suparnik s kojim smo već igrali i znali smo što očekivati od njih. Bili smo cijelo vrijeme 'u igri', bili maksimalno koncentrirani, a tu nam je i u presudnim trenucima pomogla publika koja je bila uz nas cijelo vrijeme."

Reprezentativka Mara Štiglić je dodala: "Jako smo zadovoljne pobjedom i time što smo dobro otvorile SP protiv Njemačke od koje smo izgubile prije tjedan dana na EYOF-u. Ovo nam je odlična motivacija za nastavak SP-a. Atmosfera je bila odlična i pozivamo sve da nas dođu pratiti u što većem broju."

U srijedu su Hrvatice trebale igrati protiv Nigerije, no njihova reprezentacija nije stigla u Osijek jer su prekasno zatražile vize pa ih na kraju nisu dobile.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!