Nogomet

Lukanić nakon debija: 'Dugo sam već ovdje, hvala treneru na prilici'

Branimir Korać • srijeda, 02.08.2023.
Lukanić nakon debija: 'Dugo sam već ovdje, hvala treneru na prilici'
Foto: Pixsell

Luka Lukanić je među onima koji su dobili priliku u Astani. Donedavni kapetan juniorske momčadi Dinama upisao je i seniorski debi...

Dinamo je slavio u Kazahstanu, nakon 4:0 u Zagrebu, slavio je 2:0 u Astani i s ukupnih 6:0 prošao je u treće pretkolo Lige prvaka.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ostvarili smo prvi cilj, a to je pobjeda. Nije bilo lagano kao što rezultat sugerira. S druge strane jako sam sretan zbog svog debija, ovdje sam već jako dugo i hvala treneru na prilici", rekao je Luka Lukanić.

Lukanić je upisao seniorski debi u dresu Dinama.

"Prošle sezone prošao sam zimske pripreme, bio sam priključen momčadi u drugom dijelu sezone pa sam prošao i ljetne pripreme te sam dočekao sada prve minute. Naravno da sam sretan zbog njih i nadam se da će ih biti što više."

U Astani nije bilo nimalo jednostavno igrati.

"Daleko je putovanje, umjetna trava, nismo na to naviknuti tako da prilagodba nije bila lagana. Imali smo samo dva dana za pripremiti se na ovo, ali odradili smo to kako treba i vraćamo se u Zagreb s pobjedom."

Raspored je težak, već u subotu slijedi novi ispit.

"Nema puno odmora, treba se što prije regenerirati, u subotu je već nova utakmica i naravno da su nam sve misli na susretu s Goricom."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!