Sportnet

Tolić zabio prvijenac za Slovan u remiju

Krešimir Milić • subota, 05.08.2023.
Tolić zabio prvijenac za Slovan u remiju
Foto: Pixsell

Bivši igrač Dinama zamijenjen je u drugom poluvremenu, a u prvom je zabio svoj prvijenac u dresu slovačkog kluba. Bio mu je ovo treći službeni nastup…

Hrvatski veznjak Marko Tolić zabio je prvi gol u dresu slovačko Slovana iz Bratislave u remiju s Banskom Bystricom od 2:2 u drugom kolu slovačke Nike lige.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Povela je Banska Bystrica u 11. minuti preko Acoste, a utakmicu je u egal vratio Tolić golom u 37. minuti. Mogla je momčad Slovana do preokreta u trećoj minuti nadoknade prvog dijela, ali s bijele točke neprecizan je bio kapetan Vladimir Weiss.

Do preokreta dolaze ipak u 50. minuti kad je Malik Abubakari zabio za 2:1, no nije bilo slavlja na kraju susreta. Goste je do remija doveo Zahumensky u 87. minuti golom za konačnih 2:2.

Tolić je igrao do 69. minute kad ga je zamijenio Juraj Kucka.

Slovan je tako u prvenstvo ušao ove sezone s dva remija u dvije utakmice i trenutno se nalazi na sedmom mjestu. Prvo kolo remizirali su protiv Kosica 0:0, a u kvalifikacijama za Ligu prvaka uspjeli su se kvalificirati u 3. pretkolo pobjedom od 1:0 i remijem 2:2 protiv mostarskog Zrinjskog.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!