Nogomet

Labinski Rudar poražen kod kuće u prvoj pripremnoj utakmici

Sportnet, Mihaela Bradovski • nedjelja, 06.08.2023.
Labinski Rudar poražen kod kuće u prvoj pripremnoj utakmici

U subotu je na Gradskom stadionu u Labinu, seniorska momčad Rudara odigrala prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu, a za protivnika je imala nogometaše Buja...

Od samog početka utakmice vidjela se velika želja kod jedne i druge momčadi, ali i teške noge nakon dva tjedna priprema. U prvom poluvremenu domaćini su izradili dvije stopostotne šanse za mladog Čenaja koji ne uspijeva svladati gostujućeg golmana Milanovića, dok su gosti prijetili iz prekida u dva navrata, ali bezuspješno pa se na odmor otišlo s rezultatom 0:0.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na početku drugog poluvremena nekoliko izmjena na obje strane. Ritam je ostao isti, ali se veliki broj izmjena više osjetio na domaćinima koji pokušavaju pas igrom doći do gola, ali bez konkretnosti, dok se gosti orijentiraju na polukontre. Dvije takve prilike nisu iskoristili Ibrahimović i Špeh, ali je Krizmanić u 55. minuti kada je iskoristio pogrešku domaće zadnje linije i s 15-tak metara zakucava loptu pod prečku nemoćnog Bašića.

Kad su svi mislili da je to i konačan rezultat ove utakmice, u 90. minuti Kristić prizemnim udarcem u suprotni lijevi kut gola Bašića, postavlja konačan rezultat 0:2.

Sljedeću pripremnu utakmicu labinski nogometaši igraju u subotu, 12. kolovoza na Gradskom stadionu, a za protivnika imaju momčad Rovinja. Utakmica započinje u 20 sati.

NK RUDAR – NK BUJE 0:2 (0:0)

Glavni sudac: D.Gubeljić. Pomoćni suci: F.Belavić i A.Bečirović (Labin)

Strijelci: Krizmanić (55’), Kristić (90’)

NK RUDAR Labin: Blažina, Hrvat, Kurtić, A. Načinović, Dadić, Bilić, M. Načinović, Karić, Juričić, Jo, Čenaj. Još su igrali: Bašić, Stepčić, Božičević, Halilčević, Biljuh, Mohorović, Krištofić, Vidas, Salihović.

NK BUJE: Milanović, Maslić, Peroša, Šepić, Valenta, Miličević, Ravlić, Krizmanić, Šoškić Elv., Ibrahimović, Kaližan. Još su igrali: Mandalenić, Fakin, Baf, Kristić, Prokopljević, Lukenda, Matijević, Špeh.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometHNLOstale lige
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!