Nogomet

Guardiola nakon poraza: 'Ako će ovako dodavati vrijeme igrat će se do jutra'

Krešimir Milić • ponedjeljak, 07.08.2023.
Guardiola nakon poraza: 'Ako će ovako dodavati vrijeme igrat će se do jutra'
Foto: EPA

Nije bio zadovoljan sudačkom nadoknadom u kojoj je njegova momčad primila gol za izjednačenje protiv Arsenala. City je na kraju poražen nakon jedanaesteraca…

Nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca Arsenal je slavio protiv Manchester Cityja i osvojio Community Shield. Završio je regularni dio rezultatom 1:1, a City je imao vodstvo od 77. minute kad je zabio Cole Palmer.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na samom kraju Arsenal je došao do izjednačenja kad se u junaka prometnuo Leandro Trossard u 100. minuti, 10. sudačke nadoknade i odveo utakmicu u raspucavanje jedanaesteraca.

City je promašio dva jedanaesterca, dok su igrači Arsenala bili precizni u svim i tako stigli do pobjede za prvi ovosezonski trofej. Sudačka nadoknada koju je odredio sudac Stuart Atwell nije dobro pala treneru Cityja Pepu Guardioli.

"Produljuju utakmice zbog golova. Ako nakon svakog gola u utakmici koja završi 4:3 dodaš 30 ili 45 sekundi, onda ćete na terenu biti do devet ujutro idućeg dana. O ovom bi se trebalo polemizirati na internacionalnom nivou. Trenere nitko ništa nije pitao, isto tako ni igrač. Dođeš, igraš i prihvatiš pravila", rekao je nakon utakmice trener Cityja.

FOTO: EPA/ANDREW YATES

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!