Ostali sportovi

Zlato je bilo nadohvat ruke: Jana Koščak zbog ozljede se povukla s Europskog prvenstva

Branimir Korać • ponedjeljak, 07.08.2023.
Zlato je bilo nadohvat ruke: Jana Koščak zbog ozljede se povukla s Europskog prvenstva
Foto: Pixsell

Jana Koščak neće doći doi odličja na Europskom prvenstvu do 20 godina koje se održava u Jeruzalemu. Hrvatska atletičarka zbog ozljede se morala povući iz natjecanja...

Jana Koščak doputovala je u Jeruzalem na Europosko prvenstvo do 20 godina kao apsolutna favoritkinja za zlatno odličje u sedmoboju, ali do njega neće doći.

Igraj na utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Kpščak je danas morala odustati od natjecanja zbog ozljede koja je takve prirode da nije mogla nastupiti u sljedećoj disciplini.

Naime, tijekom bacanja kugle osjetila je bol u stražnjoj loži, nije mogla stati na nogu i nakon što se odmaknula o bacališta sjela je na tlo i bilo je jasno kako je to možda kraj puta za nju u Jeruzalemu.

U tom trenutku bila je vodeća u poretku i ipšla je prema zlatnom odličju koje se i prije Europskog prvenstva činilo kao sigurnom okladom.

No, na žalost morala je odustati, nije nastupila u dusciplini 200 metara i potvrdđeno je kako se povukla s Europskog prvenstva.

Ostaje za vidjeti o koliko teškoj ozljedi je riječ, ostaje nada kako ipak nije tako teška i da neće morati na dužu pauzu.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!