Rukomet

Nexe uvjerljivo slavio protiv povratnika u najviši rang

Petar Jenjić • petak, 11.08.2023.
Nexe uvjerljivo slavio protiv povratnika u najviši rang
Foto: FaH

Rukometaši Nexea nisu imali prevelikih problema doći do pobjede u pripremnoj utakmici protiv Bjelin Spačve. Našičani su slavili s 38:24 i sada im slijedi dvoboj s Veszpremom...

Hrvatski rukometni klubovi krenuli su s odigravanjem pripremnih utakmica uoči početka nove natjecateljske sezone. Jednu je odigrao i višestruki doprvak Hrvatske, Nexe.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Našičani su za protivnika imali povratnika u Paket24 Premijer ligu, a radilo se o vinkovačkoj Bjelin Spačvi. "Gromovi" su stigli do rutinske pobjede rezultatom 38:24.

Kroz prvo poluvrijeme Vinkovčani su se dobro držali, prvenstveno zahvaljujući vrataru Stojanoviću, a imali su i četiri pogotka prednosti. Nexe je do odmora uspio doći do tri gola viška.

U nastavku susreta Našičani nisu imali prevelikih problema te su upisali visoku pobjedu. Stojanović je na golu poraženih imao 13 obrana, dok su kod Nexea vratari skupili njih 20. Car je obranio devet, Kuzmanović šest, a Radovanović pet lopti.

Najučinkovitiji je kod Nexea bio debitant Gal Marguč sa sedam golova, dok je Manuel Štrlek dodao šest pogodaka. Najbolji je kod Spačve bio Našičanin Marin Greganić s pet golova.

Nexeu danas slijedi put u Mađarsku gdje će igrati protiv Veszprema, a zatim i u Sloveniju gdje će igrati na turniru u Velenju. Vinkovčanima slijedi gostovanje kod Valpovke.

Pripremna utakmica:
Nexe - Bjelin Spačva 38:24

FOTO: HINA/ ua

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!