Ostali sportovi

Hearn: 'Odmah nakon borbe Usika i Duboisa, IBF će pozvati Hrgovića da bude izazivač'

Petar Jenjić • srijeda, 16.08.2023.
Hearn: 'Odmah nakon borbe Usika i Duboisa, IBF će pozvati Hrgovića da bude izazivač'
Foto: FaH

Za pojas svjetskog prvaka trebao bi se uskoro boriti Filip Hrgović koji čeka boljeg iz meča između Oleksandra Usika i Daniela Duboisa. Riječi su to promotora Eddieja Hearna...

Filip Hrgović proteklog je vikenda porazio Demseya McKeana tehničkim nokautom u posljednjoj rundi i tako došao do velike pobjede kojom je vjerojatno osigurao borbu za pojas.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tu je vijest potvrdio i promotor Eddie Hearn za Boxing Social te istaknuo da bi hrvatski boksač trebao biti sljedeći izazivač.

"Odmah nakon borbe Usika i Duboisa, IBF će pozvati Hrgovića da bude izazivač. Njegova buduća borba bit će protiv pobjednika tog meča. Mislim da treba skočiti na tu razinu jer imam osjećaj da na ovoj razini nećemo vidjeti ono najbolje od njega. Ima 30 godina, još je uvijek dovoljno mlad, ali treba biti aktivniji."

Ako sve prođe po željama Hrgovića i izjavi Hearna, trebao bi postati prvi hrvatski teškaš nakon Željka Mavrovića koji će se boriti za pojas svjetskog prvaka.

Pobjedom proteklog vikenda zadržao je status obaveznog izazivača prema IBF-u i trebao bi u ring s pobjednikom meča Oleksandra Usika i Daniela Dubiosa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!