Košarka

Hezonja: 'Bitno je da smo napravili pravi stožer, pravu ekipu i da igramo jedan za drugoga'

Sportnet, Petar Jenjić • ponedjeljak, 21.08.2023.
Hezonja: 'Bitno je da smo napravili pravi stožer, pravu ekipu i da igramo jedan za drugoga'

Pobjedu Hrvatske protiv Turske prokomentirao je Mario Hezonja koji je bio jedan od istaknutijih pojedinaca. Kazao je da reprezentativci igraju jedan za drugoga i da su pred svima sada još veći izazovi...

Hrvatski košarkaši izborili su kvalifikacije za Olimpijske igre, a jedan od važnih kotačića pobjede protiv Turske bio je Mario Hezonja koji je dao svoj komentar na dvoboj.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nije toliko bitno kakvi su nam protivnici, bitno je da smo nakon "reseta" cijele reprezentacije napravili pravi stožer, da smo napravili pravu ekipu i da svi igramo jedan za drugoga i međusobno si pomažemo. To se na terenu vidi i kad igramo kao ekipa, utakmice su lagane. Naravno, Turska je puno bolja od drugih reprezentacija koje su bile ovdje, no ipak je bio isti slučaj, iako je Turska bila stvarno dobra i nije bilo baš toliko lagano."

Koliko je bilo teško igrati pred dvoranom ispunjenom turskim navijačima?

"Ima tu dosta iskusnih igrača kojima ne smeta takva buka, no smatram da je to korisno za ekipu. Imamo dosta mladih igrača, neka se naviknu jer će nam od sada stalno dolaziti ovakve utakmice, i na kvalifikacijama za EuroBasket i za Olimpijske igre. Dolaze nam prave, teške i ozbiljne utakmice tako da je dobro da smo se kompaktno povezali, da smo ekipa i idemo dalje."

AUTOR: HKS-cbf.hr

FOTO: fiba.basketball

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!