Nogomet

Nizozemci tvrde: Feyenoord i Dinamo su se dogovorili, Ivanušec seli u Rotterdam

Krešimir Milić • utorak, 22.08.2023.
Nizozemci tvrde: Feyenoord i Dinamo su se dogovorili, Ivanušec seli u Rotterdam
Foto: Pixsell

Prema informacijama nizozemskih medija, cijeli posao će biti uskoro i službeno objavljen. Utakmica protiv Sparte će biti oproštajna za Ivanušeca…

Gotovo tijekom cijelog prijelaznog roka Feyenoord nije odustajao od hrvatskog nogometaša Luke Ivanušeca. Više puta se spominjalo da je taj posao gotova stvar, a čini se po pisanju nizozemskog portala 1908.nl da je ovog puta finiširano sve.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Feyenoord i Dinamo su po njihovim informacijama sve dogovorili i Ivanušecu bi posljednja utakmica trebala biti ona protiv praške Sparte u četvrtak. Nizozemci će platiti Dinamu fiksno osam i pol milijuna eura, a taj iznos može narasti do deset milijuna uz pomoć bonusa.

Dinamo je ispregovarao i deset posto od buduće prodaje Ivanušeca iz Feyenoorda, a hrvatskog nogometaša čeka petogodišnji ugovor.

"Oko cijelog transfera nikada nije bilo sumnje. Činjenica da je transfer potrajao bila je isključivo zbog europskih kvalifikacija zagrebačkog Dinama. Klub je ispao u pretkolu Lige prvaka od atenskog AEK-a, iako to Ivanušecu više nije važno: može se pripremiti za avanturu Lige prvaka koju mu nudi Feyenoord", napisao je nizozemski medij.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!